February 2, 2024

Byt till vattnet du redan har

Byt till vattnet du redan har!

Byt till vattnet du redan har!

Vi är stolta och glada över att vara auktoriserad återförsäljare av BRITA Groups vattenautomater. En av våra drivkrafter är att med kvalitativa och hållbara produkter, till rätt pris, utveckla verksamheter inom besöksnäringen.

Med BRITAs lösningar kan restauranger, hotell, caféer, kontor, sjukhus och rederier erbjuda filtrerat vatten – stilla eller kolsyrat, varmt eller kallt. Genom att koppla vattendispensern direkt på vattenledningen kan medarbetare och gäster njuta av vatten med god smak.

Enkelt för företag att bli mer hållbara

Med en vattendispenser hushåller du med vattnet, samtidigt som du minskar användningen och hanteringen av plast- och glasflaskor i vardagen. Det minskar klimatavtrycket både på kort och lång sikt. Enligt beräkningar kan ett företag med 100 anställda spara 506 kg plastavfall om året genom en dispenser.

Gott och hygieniskt

Det är skillnad på gott vatten, och riktigt gott vatten. Med BRITAs filterlösningar blir dricksvattnet godare, samtidigt som det bevarar viktiga mineraler och minskar ämnen som mikroplaster, rost och klor. Filtrerat vatten är inte bara gott att dricka, det förhöjer även övriga smaker – vilket är särskilt viktigt vid servering av mat och dryck.

Praktiskt och profilerat

Genom en BRITA vattendispenser kan man välja att servera det vatten som gästerna eller medarbetarna önskar. Kylt stilla, kolsyrat eller lätt kolsyrat. Eller varför inte varmt vatten för den som önskar the eller dryck med vatten som bas. I utbudet finns även flaskor för servering, som givetvis går att få egenprofilerade. Snyggt, smart och smidigt!

Innovativa lösningar sedan 1966

BRITA har i över 55 år arbetat för att optimera dricksvatten, samtidigt som de vill minska förbrukningen av engångsplast genom hållbara lösningar. Alla deras produkter är utvecklade, testade och producerade av BRITA själva. En av BRITAs mest framgångsrika innovationer är ThermalGate™, som skyddar mot både bakterie tillväxt och smittspridning genom att vattendispensern hettas upp med jämna mellanrum. Företaget är baserat i Tyskland, men finns representerade i 70 länder.

Här kan du läsa mer om våra vattenautomater från BRITA: www.vattenautomat.com

#HospitalitySpecialist #HS #Vattenautomat #Vattenautomater #Vattenfilter #Vattenlösningar #BRITA #Hållbarhet #Tillgänglighet #besöksnäring #Hotell #Restaurang #Rederi #Kontor #Sjukhus

Svenska flaggan
Storbritanska flaggan
Polska flaggan