July 15, 2022

Valpas

Smarta sängben för vägglös-fria hotell

Med Valpas smarta sängben kan hotell upptäcka de första vägglössen, innan de gjort verklig skada. På så sätt kan både medarbetare och gäster känna sig trygga i att hotellrummen är säkra.

 Valpas sängben installeras enkelt genom att byta ut befintliga sängben. Om ett vägglöss fångas i sängbenet, får hotellet en notis och kan påbörja åtgärder innan problemet spridit sig. Med andra ord– snabbare än en incheckning.

 Höjda omdömen och trygga gäster

Tack vare att hotell bytt från vanliga sängben till Valpas smarta sängben, har deras bokningar ökat likväl som deras omdömen på sajterna. Dessutom ser man en ökning på bokningar gjorda av hygien- och miljömedvetna gäster.

 Förebyggande och kostnadseffektivt

Genom att installera Valpas sängben kan hotell skydda sitt varumärke, samtidigt som de kan säkerställa fler hotellrum på ett tryggt och säkert sätt. Dessutom minskar kostnaderna på skadedjursbekämpning då vägglössen upptäcks snabbt och därmed hindrar från större spridning. Det bidrar även till en bättre arbetsmiljö för medarbetare.

 Varje resenär ska uppleva världen med trygghet

Idén till Valpas kom när en av grundarna upptäckte vägglöss under en resa år 2013 och blev minst sagt frustrerad över påföljderna. Tillsammans med ett team vid Aalto University i Helsingfors, Finland, tog han fram lösningen i form av Valpas sängben med målet att befria resenären från vägglöss. Utan att använda bekämpningsmedel eller skapa extra avfall. Idag använder hundratals hotell runt om i världen deras sängben.

 

Vill du veta mer om Valpas sängben? Hör av dig till oss!

+46 (0)73-942 16 87

info@hospitalityspecialist.se

Svenska flaggan
Storbritanska flaggan
Polska flaggan